1. To forum dyskusyjne korzysta z plików Cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Szczegóły.

Wysokie pożyczki bez BIK opinie

Dyskusja w 'Pożyczki prywatne i chwilówki' rozpoczęta przez użytkownika Krzys, 20 Grudzień 2013.

  1. Krzys

    Krzys New Member

    Potrzebuję ostatnio 20 000 złotych pożyczki bez bik na krótki okres czasu - znalazłem nawet firmę, która udziela takich pożyczek - - co sądzicie o nich?
    Czy ktoś może już z nich korzystał? Czytałem na kilku innych forach i mają trochę opinii, w sumie sporo pozytywnych ale postanowiłem zapytać też tutaj. tak więc?
    Last edited by a moderator: 28 Luty 2014
  2. admin

    admin Administrator Staff Member

    Polecam - ja brałem w firmie Provident i wszystko ok. Bardzo niskie oprocentowanie pożyczki u nich jest - szukałem w innych i było znacznie drożej.

    Najwięcej daje Provident i ProfiCredit

    A poniżej lista firm dajacych pożyczki bez bik:

    Last edited: 18 Marzec 2015
  3. Muniek

    Muniek Member

    Wysłałem do nich dzisiaj wniosek - ile czeka się na odpowiedź i na pożyczkę?
    Opiszesz dokładniej jakie warunki Ci zaproponowali?
  4. Bylski

    Bylski New Member

    Spokojnie możesz starać się o pożyczkę takiej kwoty
    ja dostałem u nich bez większych problemów 23 000 złotych na bardzo dobrych warunkach - niskie oprocentowanie, dopasowanie czasu spłaty itd.
    Last edited by a moderator: 8 Kwiecień 2014
    iwajeden lubi to.
  5. gural

    gural New Member

    Nie wiem czy to dobry pomysł, ja jeszcze nic nie słyszałem na temat tej firmy, tym bardziej że sam korzystam też z różnych chwilówek, pożyczek nie tylko bankowych, ale o financeinvest nic nie słyszałem. Może mi ktoś przybliży temat tej "firmy"?
  6. Pasek

    Pasek Member

    Wysokie pożyczki nawet do 50 000 złotych na dość niski procent.
    Nie reklamują się w TV i pewnie dlatego stać ich na lepsze oferty.

    U nich na stronie dowiesz się więcej na ten temat - w razie zainteresowania nadal można korzystać z internetowego wniosku.
    Last edited by a moderator: 28 Luty 2014
  7. Bronek

    Bronek New Member

    I jak Krzyś, skorzystałeś z tej firmy?
  8. Krzys

    Krzys New Member

    Tak, dostałem dokładnie tyle co chciałem.
    20 000 złotych w jednym przelewie na konto bankowe. Po złożeniu wniosku dostałem odpowiedź o możliwości pożyczki i zdecydowałem się od razu. 3 dni w wigilię już miałem pieniądze na koncie.

    Dzięki za doradztwo.
  9. Bronek

    Bronek New Member

    Ok dzięki za info - ja też już po formalnościach - czekam tylko na decyzje
  10. Muniek

    Muniek Member

    Ja dostałem też warunki i złożyłem wniosek.
    Rozmowa trwała trochę długo i mnie nieźle skasowali ale dostałem już pozytywna odpowiedź i warto było bo nigdzie indziej nie oferowali tak korzystnego oprocentowania.
    Także nie zrażajcie się tylko poczekajcie bo czytałem na innych forach, że ludzie odpuszczali, brali gdzieś indziej a później żałowali bo tutaj dostali pożyczkę.
  11. hydrourae

    hydrourae New Member

    ILE SIE CZEKA U NICH NA PRZYZNANIE. JA CZEKAM PRAWIE MIESIAC NAWET PONAD :( I CIAGLE PISZE ZBIERANIE OFERT OD INWESTOROW... CHCIALAM POZYCZYC 6 TYSIECY
  12. neli

    neli New Member

    Kolejne forum gdzie piszą sami zadowoleni z pożyczki financeinvest.
    Prawda jest taka,że ludzie czekają po 2 miesiące i ciągle ten sam komunikat: zbieranie ofert od inwestorów...
    Jest forum, które jest bardzo aktywne i tam jakoś nikt nie dostał pożyczki.
    Jest dokładnie tak, jak napisane jest w poście wyżej.
    Dobre opinie pochodzą od kogo?-od podstawionych osób? piszących, jaka to wspaniała firma.
    Prawda jest zupełnie inna.
  13. katii76

    katii76 New Member

    ja tez zlozylam wniosek 4 grudnia i dalej czekam caly czas status zbieranie ofert zlozylam wniosek o 25 tys wszystko ok pan przez tel mówil ze to moze troche potrwac ale az tyle ja tu czytam ze kilka dni i ludzie dostają rzadko sie zdarza ze czeka sie dluzej zopaczymy
  14. katii76

    katii76 New Member

    Last edited by a moderator: 15 Kwiecień 2014
  15. natalia79

    natalia79 New Member

    Czy według Was pożyczki bez BIK są bezpieczne? Czy ktoś z Was korzystał z tego typu pożyczki i mógłby się wypowiedzieć? Pytam, ponieważ nigdy nie zaciągałam pożyczki, a teraz chciałabym pożyczyć ok. 500zł :).
    I kolejne pytanie, czy lepiej wziąć pożyczkę bez BIKu czy standardowe, tego typu chwilówki:
  16. Poki

    Poki New Member

    Nikt nie dostał i nie dostanie pożyczki z "firmy". Jest nas setka oszukanych, naiwnych, naciągniętych na wysokie opłaty za rozmowe telefoniczną , którzy sprawdzilismy, że nikt o firmie K.P Pol-Money pod podanym w regulaminie adresem- Andersia Bussines Centre, Plac Andersa 7, 61-894 Poznań, najzwyczajniej nie słyszał. Opinie "osób" które dostały tam pożyczkę to dobry marketing osób -twórców tego zjawiska. Nawet osoby, które rejestrować sie chciały jako inwestor nie otrzymały żadnej odpowiedzi. Wniosek- nie ma zbierania inwestorów, jest zbieranie opłat od naiwnych pozyczkobiorców, a robi to firma widmo.
    Last edited by a moderator: 18 Marzec 2015
  17. Marzec

    Marzec New Member

    No jak widać nie brakuje firm, które zamiast pomóc ludziom w potrzebie to jeszcze wyzyskują ich z ostatnich groszy...
  18. magdula

    magdula Member

    To jak z tym w końcu jest. Wyżej pisaliście, że jednak pieniądze dostaliście. A jak wygląda sprawa oprocentowania, pisaliście tu, że niskie, ale jak to w rzeczywistosci wyglądało przy takich wysokich pożyczkach?
  19. krzysiekk

    krzysiekk Member

    Ja jakiś czas temu brałem tam pożyczkę. Wszystkie formalności załatwiłem stosunkowo szybko. Na decyzję poczekałem trochę dłużej bo około 2 dni, ale w sumie zaraz po decyzji otrzymałem pieniądze więc nie było problemu o jakim pisze Poki
  20. Rabin

    Rabin Member

    Sądzę jest to firma udzielająca pożyczek społecznościowych, pożyczki udzielane są na zasadach prywatnych inwestorów, czyli jeśli na dużą kwotę w danej chwili jest dostateczna ilość inwestorów nie ma problemu z uzyskaniem pieniędzy.
    Może się zdarzyć, w danej chwili żaden z inwestorów nie ma jeszcze zwrotu pieniędzy udzielonych klientom, dlatego może nie być ofert przebijających na daną pożyczkę, to musi się wydłużyć długim oczekiwaniem.
Similar Threads: Wysokie pożyczki
Forum Tytuł Data
Ogłoszenia finansowe Pożyczki z niską ratą, wysokie kwoty, od prywatnego inwestora 13 Kwiecień 2016
Pożyczki prywatne i chwilówki Czas na darmowe pożyczki oraz te bez BIK 10 Lipiec 2018
Pożyczki prywatne i chwilówki Pomoc w uzyskaniu pożyczki ! Pisz 26 Luty 2018
Ogłoszenia finansowe pożyczki, kredyty, fundusze, emerytury, ubezpieczenia 27 Listopad 2017
Banki Kredyty i pożyczki bankowe 8 Wrzesień 2017
Kredyty dla firm Pożyczki dla firm, Wysoka kwota do 100 000, również dla sp.zoo 2 Sierpień 2017
Banki Pożyczki dla firm, również dla sp.zoo do 100.000 zł, Bez BIK, na spłatę ZUS i US 2 Sierpień 2017

Poleć tę stronę